0597 - 671 114

Ons product

De uitstraling van uw woning is belangrijk voor u, kozijnen zijn bepalend voor deze uitstraling.
Door de vorm en de kleur kunt u uw eigen ideeën verwerken in het ontwerp van uw woning. Maar ook bij renovatie kunt u uw eigen voorkeuren verwerken in de kunststof kozijnen. Wij hebben gekozen voor Schöco profielen, omdat Schüco, met meer dan 50 jaar ervaring heeft bewezen een goed en degelijk product te maken.

Daarnaast is Schüco de meest innovatieve producenten van kozijn profielen met een
grote verscheidenheid aan kleuren en modellen. De kunststof kozijnen van kozijnenbestellen.nl passen in elk woningtype. Of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande woning, voor elk woningtype heeft kozijnenbestellen.nl het juiste kozijn.

Het verdiepte profiel of het vlakke profiel?

Het ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor neiuwbouw of moderne woonstijlen.
Daarnaast is er het verdiept liggend kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen. Beide systemen zijn technisch gezien gelijkwaardig. Bij beide profielen zijn er tal van mogelijkheden. Onze adviseurs geven u graag advies wat bij u het beste past waarna u een keuze kunt maken.

kunststof kozijnen van kozijnenbestellen.nl worden in de fabriek onder de strengste eisen gemaakt. Interne kwaliteits controle zorgd ervoor dat alle kunststof kozijnen de fabriek perfect verlaten en vervolgens worden geplaatst bij een toekomstig tevreden klant.

Wij sommen nog even de voordelen voor u op.

  • Door het 6 kamer systeem, heeft u een uitstekende warmte en geluidsisolatie.
  • Door de interne staalversterking zijn de kunststof kozijnen inbraakwerend.
  • Ingenieuze waterafvoer, hierdoor geen storende waterkapjes.
  • Lange levensduur, meer dan 50 jaar.
  • Fraaie vorm, afwerking met houtnerffolie mogelijk.
  • Vele kleuren mogelijk,vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
  • Eigen fabricage dus directe levering uit fabriek.

De kunststof kozijnen van kozijnenbestellen.nl passen in elk woningtype. Ook in uw woning.

Onze kunststof kozijnen zijn bestand tegen rot, schimmel en UV-stralen, waardoor ze langer mee gaan dan andere kozijnen. Ook zijn de kozijnen goed voor het milieu, omdat het materiaal volledig gerecycled kan worden, weinig energie vraagt bij de productie en nooit geschilderd hoeft te worden. De kozijnen isoleren ook nog eens zeer goed, waardoor er stookkosten bespaard worden en lawaai van buiten bijna geen doorgang weet te vinden. Er kan natuurlijk probleemloos een ventilatiesysteem geïntegreerd worden.

Onze kunststof kozijnen houden niet alleen de kou tegen, maar ook mensen die niks in de woning te zoeken hebben. Wat betekent dat een huis bijna niet beter beveiligd kan worden. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen strak vormgegeven en verkrijgbaar in een aantal natuurlijke kleuren. Dit maakt onze kozijnen tot een versiering voor alle gevels, ongeacht of het nieuwbouw betreft of renovatie van een huis.

Kleuren

De kunststof kozijnen van Kozijnenbestellen.nl zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zowel klassiek als modern. Indien u een kleur uitkiest met behulp van deze pagina, dient u er rekening mee houden dat er mogelijk kleurverschil kan zijn tussen uw monitor en de werkelijke RAL-kleur. Gebruik deze pagina dus alleen als referentie.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de meest gebruikte kleuren. Onze adviseur verteld u graag welke kleuren er nog meer zijn.

Antraciet Wijnrood Staalblauw Rood Groen Creme
  ANTRACIET RAL7016   WIJNROOD RAL3005   STAALBLAUW RAL5011   ROOD RAL3011   DENNENGROEN RAL6009   CREME RAL9001
 

Meer informatie over ons product? Laat ons contact met u opnemen.