30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof parallel kiepschuifpui (links schuivend, vaste vleugel)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1600mm tot 3800mm
  • Hoogte: 1900mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Ontdek bij Kozijnenbestellen.nl hoogwaardige kunststof parallel kiepschuifpuien met vaste vleugel. Deze moderne en geavanceerde oplossing biedt naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Geniet van soepele bediening, uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping. Deze veelzijdige kiepschuifpui kan naar links schuiven of naar binnen kiepen. Kies uit een kozijn met vast glas of vaste vleugel om uw ideale pui te creëren. Bij Kozijnenbestellen.nl kunt u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, met 10 jaar garantie op kwaliteit. Veiligheid is gegarandeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en tweezijdig gelaagd glas.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Wat is een kunststof parallel kiepschuifpui met vaste vleugel?

Een kunststof parallel kiepschuifpui met vaste vleugel is een hedendaagse en geavanceerde oplossing om uw binnen- en buitenruimte naadloos te verbinden. Deze soepel schuivende pui biedt gemakkelijke bediening en levert uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping voor een comfortabel en rustig huis. Deze kiepschuifpui kan zowel naar links schuiven als naar binnen kiepen.

Linksschuivende parallel kiepschuifpui

Deze kunststof schuifpui betreft een linksschuivende parallel kiepschuifpui met vaste vleugel.

Kunststof parallel kiepschuifpui met vaste vleugel

Wanneer u een kunststof kiepschuifpui bestelt, kunt u kiezen uit een kozijn met vast glas of met vaste vleugel. Kiest u voor een kunststof parallel kiepschuifpui met een vaste vleugel, dan heeft het vaste gedeelte van de schuifpui dezelfde uitstraling als het bewegende gedeelte van de schuifpui. Voor deze optie wordt vaak gekozen bij een sterk afwijkende kleur voor het bewegende kozijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifschuifpui met vast glas. Het kozijn van het vaste gedeelte is dan zoals u dat van een traditionele schuifpui gewend bent.

Waarom kiezen voor een kunststof parallel kiepschuifpui met vaste vleugel van Kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw vertrouwde bron voor kunststof schuifpuien. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kunnen we met vertrouwen zeggen dat we hoogwaardige producten leveren. We begrijpen wat er nodig is om duurzame en hoogwaardige parallel kiepschuifpuien met vaste vleugel te produceren. We zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we 10 jaar garantie bieden op onze kunststof parallel kiepschuifpuien met vaste vleugel. Al vele jaren zijn we partner van Schüco, bekend om hun topkwaliteit kunststof profielen met uitstekende isolatieprestaties, inbraakwerendheid en slimme waterafvoersystemen.

Optimale Veiligheid met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wist u dat al onze kunststof kozijnen, inclusief onze kunststof schuifpuien, het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen? Hiermee is uw woning optimaal beveiligd tegen inbraak. Bovendien gebruiken we tweezijdig gelaagd glas voor extra veiligheid!