30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof parallel kiepschuifpui (links schuivend, vast glas)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1600mm tot 3800mm
  • Hoogte: 1900mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Een moderne kunststof parallel kiepschuifpui met vast glas van Kozijnenbestellen.nl biedt naadloze binnen- en buitenverbinding. Soepel schuivend, uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping. Onze linksschuivende parallel kiepschuifpuien met vast glas zijn duurzaam en voorzien van 10 jaar garantie. Partner van Schüco met hoogwaardige kunststof profielen, optimale inbraakbeveiliging en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veiligheid staat voorop met tweezijdig gelaagd glas. Ontdek de perfecte oplossing voor comfort, rust en veiligheid bij Kozijnenbestellen.nl.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Wat is een kunststof parallel kiepschuifpui met vast glas?

Een kunststof parallel kiepschuifpui met vast glas is een moderne en geavanceerde oplossing om uw binnen- en buitenruimte naadloos te verbinden. Deze soepel schuivende pui biedt eenvoudige bediening. In gesloten toestand garandeert het uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping voor een comfortabel en rustig huis. Deze kiepschuifpui kan zowel naar links geschoven worden als naar binnen toe worden gekiept.

Linksschuivende parallel kiepschuifpui met vast glas

Deze kunststof schuifpui betreft een linksschuivende parallel kiepschuifpui met vast glas.

Waarom kiezen voor een kunststof parallel kiepschuifpui met vast glas van Kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw betrouwbare bron voor kunststof schuifpuien. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kunnen we met zekerheid zeggen dat we hoogwaardige producten leveren. We begrijpen wat nodig is om duurzame en hoogwaardige parallel kiepschuifpuien te produceren. We zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we 10 jaar garantie bieden op onze kunststof parallel kiepschuifpuien. Al jarenlang zijn we partner van Schüco, bekend om hun topkwaliteit kunststof profielen met uitstekende isolatieprestaties, inbraakwerendheid en slimme waterafvoersystemen.

Optimale Veiligheid met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wist u dat al onze kunststof kozijnen, inclusief onze kunststof schuifpuien, het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen? Hiermee is uw woning optimaal beveiligd tegen inbraak. Bovendien gebruiken we tweezijdig gelaagd glas voor extra veiligheid!