30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof kiepschuifpui driedelig (rechts schuivend, vaste vleugel)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 2700mm tot 5000mm
  • Hoogte: 2000mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Bij Kozijnenbestellen.nl vindt u rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpuien met Schüco profielen. Onze configurator maakt het eenvoudig om uw eigen pui samen te stellen met opties zoals vast glas of vaste vleugel. Geniet van 10 jaar garantie op kwaliteit en maximale veiligheid met het Politiekeurmerk en hoogwaardig veiligheidsglas.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui

Bij Kozijnenbestellen.nl vindt u op maat gemaakte hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien. Het door u gekozen model bestaat uit drie delen, waarvan het middelste gedeelte de beweegbare pui vormt. Een kiepschuifpui biedt het voordeel van zowel kiepen als schuiven, waardoor u de binnenruimte kunt ventileren zonder de onderkant van de schuifpui te openen.

Waarom kiezen voor onze rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui bij Kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien, vervaardigd met Schüco kunststof profielen, de toonaangevende naam in kunststof kozijnprofielen. Met meer dan drie decennia ervaring in onze eigen productiefaciliteit begrijpen wij wat topkwaliteit vereist. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze kiepschuifpuien dat wij een garantie van 10 jaar bieden.

Kunststof kiepschuifpui met vaste vleugel

Wanneer u een driedelige kunststof kiepschuifpui bestelt, kunt u kiezen tussen een kozijn met vast glas of met vaste vleugel. Kiest u voor een kunststof kiepschuifpui met een vaste vleugel, dan heeft het vaste gedeelte van de schuifpui dezelfde uitstraling als het beweegbare gedeelte. Deze optie is ideaal bij sterk afwijkende kleuren voor het beweegbare kozijn. U kunt ook opteren voor een rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui met vast glas, waarbij het vaste gedeelte eruitziet zoals bij een traditionele schuifpui.

Stel uw eigen kunststof kiepschuifpui samen

Bij Kozijnenbestellen.nl kunt u zelf uw kunststof kiepschuifpui samenstellen met onze handige kiepschuifpuiconfigurator. U bepaalt de afmetingen, profielen, kleuren en het glastype, en het systeem berekent direct de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Veiligheid voorop met Politiekeurmerk en veiligheidsglas

Onze kunststof kiepschuifpuien, gemaakt met Schüco kunststof profielen, voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat strenge eisen stelt aan inbraakwerendheid. Bovendien gebruiken wij uitsluitend veiligheidsglas voor extra veiligheid. Uw gemoedsrust staat bij ons voorop!