30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof kiepschuifpui driedelig (rechts schuivend, vast glas)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 2700mm tot 5000mm
  • Hoogte: 2000mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Ontdek bij Kozijnenbestellen.nl hoogwaardige rechtsschuivende kunststof kiepschuifpuien met Schüco profielen. Gebruik onze configurator om uw eigen pui samen te stellen, bepaal de afmetingen, profielen, kleuren en glastype. Profiteer van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en hoogwaardig veiligheidsglas, met 10 jaar garantie op kwaliteit.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui

Bij Kozijnenbestellen.nl vindt u hoogwaardige op maat gemaakte kunststof kiepschuifpuien. Het door u geselecteerde kiepschuifpui-model bestaat uit drie delen, waarvan het middelste deel de beweegbare pui is. Een kiepschuifpui biedt het voordeel van zowel kiepen als schuiven, waardoor u uw binnenruimte kunt ventileren zonder de onderzijde van de schuifpui te openen.

Waarom kiezen voor de rechtsschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui van Kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien, vervaardigd met Schüco kunststof profielen, de toonaangevende naam in de wereld van kunststof kozijnprofielen. Met ruim drie decennia ervaring in onze eigen productiefaciliteit begrijpen wij wat topkwaliteit vereist. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze kiepschuifpuien dat wij een garantie van 10 jaar bieden.

Stel uw eigen kunststof kiepschuifpui samen

Bij Kozijnenbestellen.nl kunt u uw kunststof kiepschuifpui zelf samenstellen met onze handige kiepschuifpuiconfigurator. U bepaalt de afmetingen, profielen, kleuren en het glastype, en het systeem berekent direct de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Veiligheid voorop met Politiekeurmerk en veiligheidsglas

Onze kunststof kiepschuifpuien, vervaardigd met Schüco kunststof profielen, voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat strenge eisen stelt aan inbraakwerendheid. Bovendien gebruiken wij uitsluitend veiligheidsglas voor extra veiligheid. Uw gemoedsrust staat bij ons voorop!