30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof kiepschuifpui driedelig (links schuivend, vaste vleugel)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 2700mm tot 5000mm
  • Hoogte: 2000mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Ontdek bij Kozijnenbestellen.nl hoogwaardige linksschuivende kunststof kiepschuifpuien met Schüco profielen. Onze configurator maakt het eenvoudig om uw eigen pui samen te stellen. Kies tussen vast glas of vaste vleugel voor uw driedelige kunststof kiepschuifpui. Geniet van veiligheid met het Politiekeurmerk en hoogwaardig veiligheidsglas, en profiteer van onze 10-jarige garantie op kwaliteit.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui

Bij Kozijnenbestellen.nl ontdekt u op maat gemaakte hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien. Het door u gekozen model bestaat uit drie delen, waarbij het middelste gedeelte de beweegbare pui is. Een kiepschuifpui biedt het voordeel van zowel kiepen als schuiven. Hierdoor kunt u de binnenruimte ventileren zonder de onderkant van de schuifpui te openen.

Waarom kiezen voor onze linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui? van kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien, vervaardigd met Schüco kunststof profielen, de toonaangevende naam in kunststof kozijnprofielen. Met ruim drie decennia ervaring in onze eigen productiefaciliteit begrijpen wij wat topkwaliteit vereist. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze kiepschuifpuien dat wij een garantie van 10 jaar bieden.

Kunststof kiepschuifpui met vaste vleugel

Wanneer u een driedelige kunststof kiepschuifpui bestelt, kunt u kiezen uit een kozijn met vast glas of met vaste vleugel. Kiest u voor een kunststof kiepschuifpui met een vaste vleugel, dan heeft het vaste gedeelte van de schuifpui dezelfde uitstraling als het bewegende gedeelte van de schuifpui. Voor deze optie wordt vaak gekozen bij een sterk afwijkende kleur voor het bewegende kozijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifschuifpui met vast glas. Het kozijn van het vaste gedeelte is dan zoals u dat van een traditionele schuifpui gewend bent.

Stel zelf uw eigen kunststof kiepschuifpui samen

Bij Kozijnenbestellen.nl kunt u uw kunststof kiepschuifpui zelf samenstellen met onze handige kiepschuifpuiconfigurator. U bepaalt de afmetingen, profielen, kleuren, en het glastype, en het systeem berekent direct de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Veiligheid voorop met Politiekeurmerk en veiligheidsglas

Onze kunststof kiepschuifpuien, gemaakt met Schüco kunststof profielen, voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat strenge eisen stelt aan inbraakwerendheid. Bovendien gebruiken wij uitsluitend veiligheidsglas voor extra veiligheid. Uw gemoedsrust staat bij ons voorop!