30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof kiepschuifpui driedelig (links schuivend, vast glas)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 2700mm tot 5000mm
  • Hoogte: 2000mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Ontdek bij Kozijnenbestellen.nl hoogwaardige linksschuivende kunststof kiepschuifpuien met topkwaliteit Schüco profielen. Met meer dan 30 jaar ervaring in eigen productie bieden we u maatwerk. Dankzij onze kiepschuifpuiconfigurator stelt u zelf uw pui samen. U bent verzekerd van veiligheid met het Politiekeurmerk en hoogwaardig veiligheidsglas.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui

Bij kozijnenbestellen.nl vindt u topkwaliteit maatwerk kunststof kiepschuifpuien. Het model kiepschuifpui dat u momenteel geselecteerd hebt, bestaat uit drie delen, waarvan het middelste gedeelte de bewegende pui is. Het voordeel van een kiepschuifpui is dat de pui zowel de kiepende als de schuivende beweging kan maken. U kunt er dus voor kiezen om uw binnenruimte te ventileren, zonder dat de schuifpui aan de onderzijde geopend hoeft te worden. 

Waarom kiest u voor de linksschuivende driedelige kunststof kiepschuifpui van kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige kunststof kiepschuifpuien. Onze kiepschuifpuien zijn vervaardigd met Schüco kunststof profielen, de toonaangevende naam in de wereld van kunststof kozijnprofielen. Met meer dan drie decennia aan ervaring in het vervaardigen van kunststof kozijnen, deuren en kiepschuifpuien in onze eigen productiefaciliteit, kunnen wij u steeds weer een uitstekend product aanbieden. Wij begrijpen wat er vereist is om topkwaliteit te leveren. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze kiepschuifpuien, dat wij u een garantie van 10 jaar bieden.

Stel zelf uw eigen kunststof kiepschuifpui samen

Bestelt u een kunststof kiepschuifpui bij kozijnenbestellen.nl, dan kunt u deze zelf samenstellen met onze kiepschuifpuiconfigurator. U bepaalt zelf de afmeting, profiel en verbinding, kleuren en het type glas. Het systeem rekent vervolgens zelf de prijs uit. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Veiligheid voorop met Politiekeurmerk en veiligheidsglas

Al onze kunststof kiepschuifpuien zijn gemaakt van Schüco kunststof profielen. Eén van de vele voordelen van deze profielen is dat onze kunststof kiepschuifpuien allemaal voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee voldoen onze schuifpuien aan strenge veiligheidsvoorwaarden voor inbraakwerendheid. Ten slotte maken we voor kunststof schuifpuien uitsluitend gebruik van veiligheidsglas. Dat is wel zo veilig!