30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof hefschuifpui driedelig (rechts schuivend)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Bekijk onze driedelige rechtsschuivende kunststof hefschuifpui en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor kunststof schuifpuien van kozijnenbestellen.nl.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Maatwerk driedelige kunststof hefschuifpuien, rechtsschuivend

Bij kozijnenbestellen.nl vindt u maatwerk kunststof schuifpuien. Dit specifieke model betreft een hefschuifpui dat uit drie delen bestaat. De vaste ramen zitten aan weerszijden van het kozijn en de schuifdeur bevindt zich in het midden. In dit geval is de deur rechtsschuivend. Daarnaast bieden we ook een linksschuivende variant van deze driedelige kunststof hefschuifpui aan.

Waarom kiest u voor een driedelige kunststof hefschuifpui van kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw betrouwbare leverancier voor kunststof schuifpuien. Al onze kunststof kozijnen, en dus ook onze driedelige rechtsschuivende kunststof hefschuifpui is gemaakt met kunststof profielen van Schüco, marktleider op het gebied van kunststof kozijnprofielen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in onze eigen fabriek, kunnen we u keer op keer een topproduct bieden. Wij begrijpen wat er nodig is voor topkwaliteit. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze hefschuifpuien, dat we u 10 jaar garantie bieden. 

Veiligheid staat voorop: inbraakwerend en veiligheidsglas

Onze kunststof schuifpuien hebben een prachtige uitstraling, maar goede looks zijn niet genoeg: onze driedelige kunststof hefschuifpui is daarnaast voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en bewijst daarmee inbraakwerend te zijn. Tevens maken we gebruik van tweezijdig gelaagd glas.