30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof hefschuifpui driedelig (links schuivend)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Bij kozijnenbestellen.nl hebben we een veel affiniteit met kunststof schuifpuien. Deze puien vergen minimaal onderhoud, hebben geen verf nodig en gaan levenslang mee. Het is geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof schuifpuien.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Op maat gemaakte driedelige kunststof hefschuifpuien, linksschuivend

Bij kozijnenbestellen.nl vindt u kunststof schuifpuien, volgens uw wensen op maat gemaakt. Dit specifieke model is een hefschuifpui dat uit drie delen bestaat. De vaste ramen zitten aan weerszijden van het kozijn en de schuifdeur bevindt zich in het midden. In dit geval is de deur linksschuivend. Daarnaast bieden we ook een rechtsschuivende variant van deze driedelige kunststof hefschuifpui aan.

Waarom kiest u voor een driedelige kunststof hefschuifpui van kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is uw betrouwbare leverancier voor kunststof schuifpuien. Al onze kunststof kozijnen, en dus ook onze driedelige linksschuivende kunststof hefschuifpui is gemaakt met kunststof profielen van Schüco, marktleider op het gebied van kunststof kozijnprofielen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in onze eigen fabriek, kunnen we u keer op keer een topproduct bieden. Wij begrijpen wat er nodig is voor topkwaliteit. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze hefschuifpuien, dat we u 10 jaar garantie bieden. 

Veiligheid staat voorop: inbraakwerend en veiligheidsglas

Onze kunststof schuifpuien hebben een prachtige uitstraling, maar goede looks zijn niet genoeg: onze driedelige kunststof hefschuifpui is daarnaast voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en bewijst daarmee inbraakwerend te zijn. Tevens maken we gebruik van tweezijdig gelaagd glas.