30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Kunststof hefschuifpui (links schuivend)


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een schuifpui die moeiteloos elegantie en functionaliteit combineert? Dan bent u bij kozijnenbestellen.nl aan het juiste adres, waar we u graag meer vertellen over onze kunststof hefschuifpuien. Lees verder om te begrijpen wat deze prachtige toevoeging aan uw huis te bieden heeft en ontdek waarom kozijnenbestellen.nl uw betrouwbare partner is voor het bestellen van een kunststof hefschuifpui.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Wat is een kunststof hefschuifpui?

Een kunststof hefschuifpui is een stijlvolle en geavanceerde oplossing voor het naadloos verbinden van uw binnen- en buitenruimte. Met een soepel hefmechanisme kunt u de schuifpui gemakkelijk openen en sluiten. Wanneer de pui gesloten is, biedt deze uitstekende thermische isolatie en geluidswering, waardoor uw huis comfortabel en rustig blijft.

Linksschuivende hefschuifpui

Deze kunststof schuifpui betreft een linksschuivende hefschuifpui.

De verschillen tussen een kunststof hefschuifpui en andere schuifpuien

De hefschuifpui is één van verschillende soort schuifpuien en we leggen u graag de voordelen, nadelen en verschillen ten opzichte van andere soorten kunststof schuifpuien uit. 

  • Grote Opening: In tegenstelling tot traditionele schuifpuien, zoals kiepschuifpuien, bieden hefschuifpuien de mogelijkheid om de volledige opening te benutten. Dit zorgt voor een vrije doorloop tussen uw binnen- en buitenruimte, wat vooral handig is bij het organiseren van sociale bijeenkomsten en evenementen.
  • Isolatie en veiligheid: Kunststof hefschuifpuien zijn ontworpen met focus op isolatie en veiligheid. Ze sluiten hermetisch af, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en geluidshinder wordt verminderd. Bovendien bieden ze een hoog niveau van inbraakbeveiliging.

Waarom kiest u voor een kunststof hefschuifpui van kozijnenbestellen.nl?

Kozijnenbestellen.nl is hét adres voor kunststof schuifpuien. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kunnen we u garanderen dat we echt een topproduct maken. Wij weten wat er nodig is om een hoogwaardige en duurzame hefschuifpui te leveren. We zijn zelfs zo overtuigd van onze topkwaliteit, dat we 10 jaar garantie bieden op een kunststof hefschuifpui. Al jarenlang zijn we trouwe partner van het merk Schüco, dat de hoogst mogelijke kwaliteit kunststof profielen levert. Schüco staat onder andere bekend om uitstekende isolatieprestaties, hoge inbraakwerendheid en een ingenieus waterafvoersysteem. 

Optimaal beveiligd met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wist u dat al onze kunststof kozijnen, en dus ook onze kunststof schuifpuien, zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Daarmee is uw woning optimaal beveiligd tegen inbraak. Daarnaast maken we gebruik van tweezijdig gelaagd glas, ook dat is wel zo veilig!