30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Dubbele kunststof hefschuifpui


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Stel u voor: vloeiend binnen en buiten bewegen, een ononderbroken uitzicht en een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Onze dubbele kunststof hefschuifpuien bieden dit en meer. In tegenstelling tot een enkele schuifpui, vergroten ze uw ruimte met twee symmetrische panelen die elegantie en gebruiksgemak combineren.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Het verschil tussen hefschuifpuien en kiepschuifpuien

Deze schuifpui betreft een hefschuifpui. Er zijn daarnaast ook andere soorten schuifpuien, zoals een kiepschuifpui die we ook aanbieden in ons assortiment. We leggen u graag de verschillen tussen deze twee soorten schuifpuien uit. Een hefschuifpui tilt soepel op dankzij een geavanceerd mechanisme, waardoor u een volledige opening krijgt zonder obstakels. Een kiepschuifpui kantelt daarnaast ook naar binnen voor ventilatie. Wilt u ruimte, vrijheid en frisse lucht? Kies dan voor een dubbele kunststof hefschuifpui.

Veiligheid verzekerd met Politiekeurmerk

Uw gemoedsrust is belangrijk. Daarom zijn onze dubbele kunststof hefschuifpuien voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk garandeert de hoogste normen voor inbraakbeveiliging en veiligheid. Geniet van uw huis met het vertrouwen dat uw geliefden en bezittingen beschermd zijn. Tevens worden al onze schuifpuien gemaakt met tweezijdig gelaagd glas. Dat verhoogt de veiligheid voor uw gezin en uw gasten.

Waarom kiest u voor een dubbele kunststof hefschuifpui van kozijnenbestellen.nl?

Bij ons draait alles om kwaliteit en betrouwbaarheid. Met jarenlange ervaring in kunststof kozijnen leveren wij topproducten die duurzaamheid en esthetiek in zich verenigen. Onze hefschuifpuien bieden uitstekende isolatie, geluidswering en veiligheid. Bovendien zijn we trots om partner te zijn van Schüco, een toonaangevend merk in kwaliteitsprofielen. Met 10 jaar garantie bent u verzekerd van uw investering.

Vraag een offerte aan voor een dubbele kunststof hefschuifpui

Wilt u meer weten over onze dubbele kunststof hefschuifpuien of wilt u graag een offerte aanvragen? Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor innovatie, kies voor kwaliteit, kies voor een betere levensstijl met onze dubbele kunststof hefschuifpuien.