0597 - 671 114

Kunststof raamkozijnen

Voor de meeste mensen is de uitstraling van een woning erg belangrijk. Kunststof raamkozijnen bepalen voor een groot deel die uitstraling. Bij een nieuw te bouwen woning kunnen vorm en kleur van de kunststof raamkozijnen direct meegenomen worden in het ontwerp van de te bouwen woning.

Ook bij renovatie of vervanging van bijvoorbeeld houten kozijnen door kunststof raamkozijnen kan de uitstraling van het huis, kantoor of instelling positief beïnvloed worden.

Voor elk woningtype, een nieuwe of bestaande woning, zijn dus kunstof raamkozijnen toe te passen. Een voordeel van kunststof raamkozijnen is namelijk dat deze op allerlei manieren te produceren zijn.

De verschillende profielen passen bij verschillende woonstijlen. Het vlakke profiel is vooral geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen. Het verdiept liggende kozijn wordt meer bij traditionele woningen toegepast.

Alle kunststof raamkozijnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en -normen waarmee de tevredenheid van de klant gewaarborgd is. En met de juiste montage maakt het nieuwe kunstof raamkozijn uw woning aantrekkelijk.

 
Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Er is nog geen afbeelding geplaatst.

Meer informatie over kunststof raamkozijnen? Laat ons contact met u opnemen.