30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Driedubbel vast raam


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 900mm tot 4000mm
  • Hoogte: 500mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit vaste raam is verdeeld in drie vlakken. De drie verschillende vlakken van het vaste raam worden van elkaar onderscheiden door een tussenstijl. Standaard wordt het driedubbele vaste raam verdeeld in drie gelijke vakken. Wilt u een andere verdeling van de drie vakken? Geef dit bij uw bestelling dan aan ons door in het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw winkelwagen" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Aantal roeden
Linker raam  
Midden raam  
Rechter raam  
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Driedubbel vast raam kopen?

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Dan moet u bij KozijnenBestellen.nl zijn. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan kunststof kozijnen, waaronder dit driedubbele vaste raam. Met onze kozijnenconfigurator bepaalt u zelf hoe uw nieuwe kozijnen eruit komen te zien. U ziet direct de prijs van het driedubbele vaste raam wanneer u de afmetingen, profiel en verbinding, kleur, extra opties en het type glas kiest.

Afmeting van een vast drievoudig raam

U kunt zelf de afmeting van het vaste drievoudige raam bepalen. Met onze inmeetinstructies bepaalt u gemakkelijk zelf de exacte maten. Deze maten kunt u in de kozijnenconfigurator invullen. Het kozijn moet minimaal 900mm breed en 500mm hoog zijn, en heeft een maximale afmeting van 4000mm bij 2400mm. De afmetingen die u invult gelden voor het totale kozijn. Dit wordt vervolgens in drie gelijke vlakken verdeeld. Bent u op zoek naar een andere indeling dan drie gelijke vlakken? Dan kunt u dit in de opmerkingen aangeven!

Verstek of HVL verbinding?

Stelt u een drievoudig vast raam samen, dan hebt u keuze uit twee soorten verbindingen: verstekgezaagde verbinding of de HVL verbinding. Bij het kiezen tussen deze twee verbindingen moet u rekening houden met verschillende factoren. De verstekgezaagde verbinding is misschien meer geschikt als u op zoek bent naar een traditioneel ogend raam en als u de voorkeur geeft aan een meer ambachtelijke uitstraling. Aan de andere kant is de HVL verbinding een uitstekende keuze als u wilt profiteren van moderne productietechnieken en duurzaamheid. Het is ook belangrijk om het beoogde gebruik van het raam te overwegen, evenals de stijl van uw huis en persoonlijke voorkeuren.

Standaard geleverd met een verdiept profiel

Al onze kunststof kozijnen, dus zeker ook het drievoudig vaste raam, worden geleverd met het verdiepte profiel. Het verdiepte profiel is een belangrijk kenmerk van al onze kunststof kozijnen, waaronder het drievoudig vaste raam. Bij dit type profiel ligt het raamoppervlak iets dieper in het kozijn, waardoor er een subtiele en stijlvolle schaduwwerking ontstaat. Deze extra dimensie voegt een vleugje elegantie toe aan het raamontwerp en draagt bij aan een moderne uitstraling.

Vast driedubbel kozijn, voor welk type glas kiest u?

Wanneer u uw driedubbele vaste kozijn samenstelt, kunt u kiezen uit drie verschillende typen glas: HR++ helder glas, Chinchilla glas of Satinato (melk)glas. HR++ helder glas is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een glastype dat optimale thermische isolatie biedt. Chinchilla glas is een decoratieve optie die privacy biedt en tegelijkertijd zorgt voor een unieke uitstraling. Dit glastype heeft een gestructureerd reliëfpatroon aan één zijde van het glas, wat resulteert in een subtiele vervorming van het zicht door het raam. Satinato glas, ook bekend als melkglas, is een diffuus glastype dat het licht verzacht en zorgt voor een zachte, diffuse uitstraling. Dit glas wordt vaak gebruikt in situaties waar privacy van groot belang is, zoals badkamers, doucheruimtes of ruimtes die grenzen aan drukke straten.