30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 500mm tot 3400mm
  • Hoogte: 500mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit vaste raam is verdeeld in twee vakken. Door de tussenstijl wordt er een verdeling gemaakt tussen het linker en rechter raamvak. Standaard wordt het dubbele vaste raam geleverd met de stijl op het midden van het vaste raamkozijn. Wilt u een andere verdeling van de twee vakken? Geef dit bij uw bestelling dan aan ons door in het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw winkelwagen" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Aantal roeden
Linker raam  
Rechter raam  
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Op zoek naar een nieuw dubbel vast raam?

Vind uw perfecte kunststof kozijnen bij KozijnenBestellen.nl. In onze webshop bieden we een uitgebreide selectie van kunststof kozijnen, waaronder het dubbele vaste raam. Met behulp van onze kozijnenconfigurator kunt u zelf de look van uw nieuwe raam bepalen. Voer de gewenste afmetingen, het profiel, de kleur, extra opties en het type glas in om direct de prijs van het dubbele vaste raam te zien.

Zelf de afmetingen bepalen van een dubbel vast raam

U heeft de vrijheid om de afmetingen van het dubbele vaste raam te kiezen. Volg onze inmeetinstructies om gemakkelijk de exacte maten te bepalen. Deze afmetingen vult u in de kozijnenconfigurator in. Het kozijn moet minimaal 500 mm breed en 500 mm hoog zijn, met een maximale grootte van 3400 mm bij 2400 mm. Deze maten worden vervolgens verdeeld over twee gelijke vlakken. Als u een andere indeling wenst dan twee gelijke vlakken, laat het ons dan weten in de opmerkingen!

Verbinding naar wens: Verstek of HVL

Bij het samenstellen van uw dubbele vaste raam heeft u de keuze tussen twee soorten verbindingen: verstekgezaagde verbinding of de HVL-verbinding. Elk heeft zijn eigen voordelen. Als u op zoek bent naar een traditioneel ogend raam en een ambachtelijke uitstraling, is de verstekgezaagde verbinding wellicht de juiste keuze. Aan de andere kant biedt de HVL-verbinding moderne productietechnieken en duurzaamheid. Denk goed na over het beoogde gebruik van het raam, de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren.

Standaard met verdiept profiel

Bij KozijnenBestellen.nl worden al onze kunststof kozijnen, inclusief het dubbele vaste raam, geleverd met het verdiepte profiel. Dit profiel is een kenmerkend element van onze kunststof kozijnen, wat zorgt voor een subtiel en stijlvol schaduweffect. De verdieping zorgt voor een extra dimensie aan het raamontwerp, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling met een vleugje elegantie.

Kies het gewenste glastype voor het dubbele vaste raam

Wanneer u uw dubbele vaste kozijn samenstelt, heeft u de keuze uit drie verschillende typen glas: HR++ helder glas, Chinchilla glas of Satinato (melk)glas. HR++ helder glas is ideaal voor optimale thermische isolatie. Chinchilla glas biedt een decoratieve optie met privacy en een unieke uitstraling door het gestructureerde reliëfpatroon aan één zijde van het glas. Satinato glas, ook bekend als melkglas, is een diffuus glastype dat het licht verzacht en zorgt voor privacy. Het is perfect voor ruimtes zoals badkamers of kamers die uitkijken op drukke straten.

Of u nu een klassieke of moderne uitstraling wilt, uw ideale dubbele vaste raam vindt u bij KozijnenBestellen.nl. Maak gebruik van onze kozijnenconfigurator en bestel vandaag nog uw nieuwe kozijnen op maat!