30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie

Vaste ramen

Al onze vaste ramen worden gefabriceerd met Schüco kunststof profielen. Hiermee bieden we absolute topkwaliteit kunststof vaste ramen. Al onze kunststof kozijnen hebben een luxe uitstraling en gaan minimaal 50 jaar mee. Dankzij de staalconstructie zijn onze vaste ramen inbraakwerend en dankzij de hoge isolatiewaarde zijn de vaste ramen goed bestand tegen geluid en kou.

Kies hieronder uw gewenste model:

Driedubbel vast raam
Dubbel vast raam
Vast raam
Vast raam in 3 vakken
Vast raam in 5 vakken
Vast raam met borstwering
Vast raam met bovenlicht

Vaste ramen op maat bestellen

Hebt u een vast raam dat u graag wilt vervangen door een vast kunststof raam? Bij KozijnenBestellen.nl bestelt u gemakkelijk en snel uw vaste ramen. U vult simpelweg alle velden van onze handige kunststof kozijnen configurator in, die direct de prijs van het vaste raam voor u berekent. U kunt de kleuren kiezen, de maten invullen en aangeven of u roosters en roeden wilt toevoegen. Vervolgens plaatst u het vaste raam gemakkelijk in uw winkelwagen.

Verschillende soorten vaste ramen

Bij KozijnenBestellen.nl hebt u keuze uit verschillende soorten vaste ramen. Zo hebt u de mogelijkheid voor een enkel vast raam, maar bijvoorbeeld ook twee vaste ramen naast elkaar. Ook zijn er verschillende indelingen mogelijk, of kunt u kiezen voor een vast kozijn met borstwering of met bovenlicht. We zetten alle opties voor u op een rij:

Vast raam met ventilatieroosters bestellen

Wanneer u kiest voor een vast raam, is het vaak verstandig om wel te kunnen ventileren. Daarom kunt u er bij KozijnenBestellen.nl altijd voor kiezen om ventilatieroosters in uw vaste ramen te laten plaatsen. In de kunststof kozijnen configurator geeft u gemakkelijk aan of u een ventilatierooster in het raam wilt laten plaatsen.