30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Draaikiep raam met vast raam


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1000mm tot 2400mm
  • Hoogte: 700mm tot 1800mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kozijn bevat twee ramen: één vast raam en een vak met een draaikiep raam. Standaard wordt het draaikiep raam met vast raam geleverd met de stijl op het midden. Wilt u een andere verdeling van de twee vakken? Geef dit bij uw bestelling dan aan ons door in het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Linker raam   N.v.t. N.v.t.
Rechter draaikiep raam      
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Draai kiepraam met vast raam bestellen?

Op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan KozijnenBestellen.nl. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen, waaronder het draai kiepraam met vast raam. Met behulp van onze handige kozijnenconfigurator kunt u zelf de look van uw nieuwe kozijnen bepalen. Hierbij krijgt u direct de prijs voor het draai kiepraam met vast raam te zien, nadat u de afmetingen, het profiel en de verbinding, kleur, extra opties en het type glas heeft gekozen.

Op maat gemaakt vast raam met draai kiepraam

U kunt het vaste raam met draai kiepraam naar wens op maat laten maken. Onze inmeetinstructies helpen u eenvoudig de exacte maten te bepalen, welke u vervolgens invult in de kozijnenconfigurator. Het vaste raam met draai kiepraam moet minimaal 1000 mm breed en 700 mm hoog zijn, en mag maximaal 2400 mm bij 1800 mm meten. De opgegeven maten gelden voor het gehele kozijn, dat vervolgens in een vast gedeelte en een draai kiepgedeelte wordt verdeeld. Wenst u een andere verdeling dan standaard? Geef dit gerust aan in de opmerkingen!

Verbinding naar keuze: Verstek of HVL?

Bij het samenstellen van het draai kiepraam met vast raam heeft u de keuze uit twee soorten verbindingen: de verstekgezaagde verbinding en de HVL verbinding. Het maken van uw keuze hangt af van verschillende factoren. Verstekgezaagde verbindingen geven een meer traditionele uitstraling, waarbij ambachtelijk vakmanschap centraal staat. Aan de andere kant biedt de HVL verbinding moderne productietechnieken en duurzaamheid. Het beoogde gebruik van het raam, de stijl van uw woning en persoonlijke voorkeuren spelen eveneens een rol in uw beslissing.

Standaard geleverd met een verdiept profiel en aanslag

Wanneer u kiest voor het draai kiepraam met vast raam, ontvangt u standaard een kozijn met verdiept profiel. Dit kenmerk is van toepassing op al onze kunststof kozijnen, inclusief het draai kiepraam met vast raam. Het verdiepte profiel zorgt ervoor dat het raamoppervlak iets verzonken ligt in het kozijn, waardoor een subtiele en stijlvolle schaduwwerking ontstaat. Deze extra dimensie geeft het raamontwerp een vleugje elegantie en draagt bij aan een eigentijdse uitstraling. Bij het draai kiepraam ontvangt u bijbehorend aanslag. Wenst u het kozijn te ontvangen zonder aanslag, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen.

In uw gewenste kleur, altijd passend bij uw woning

Voor het vaste kozijndeel van het draai kiepraam heeft u de keuze uit twee prachtige kleuropties: glad crème (RAL9001) en glad wit (RAL9016). Beide kleuren zijn tijdloos en passen uitstekend bij verschillende bouwstijlen, waardoor u de uitstraling van uw kozijnen perfect kunt afstemmen op de rest van uw woning. Wat betreft het draaiende gedeelte van het draai kiepraam heeft u een aantal mooie Houtnerf kleuropties waaruit u kunt kiezen. Ga voor een natuurlijke uitstraling met Houtnerf groen (RAL6009), wat de frisheid van de natuur naar uw interieur brengt. Houtnerf staal blauw (RAL 5011) voegt een vleugje rustgevende elegantie toe, terwijl Houtnerf wijnrood (RAL3005) een warme en sfeervolle ambiance creëert. Als u een moderne en tijdloze uitstraling verkiest, dan is Houtnerf antraciet (RAL7016) de perfecte keuze. Deze diepe en donkere kleur voegt een gevoel van luxe en verfijning toe aan uw draai kiepraam, en staat prachtig bij zowel klassieke als moderne architectuur.

Met deze diverse kleuropties kunt u uw draai kiepraam met vast raam volledig aanpassen aan uw smaak en de uitstraling van uw huis. Of u nu kiest voor een harmonieuze combinatie van kleuren of juist contrast wilt creëren, de verschillende kleuropties bieden volop mogelijkheden om een stijlvol en uniek kozijn te realiseren dat perfect bij uw woning past.

Of toch een ander kunststof kozijn?

Is dit toch niet helemaal het kozijn dat u zoekt? In ons uitgebreide assortiment vindt u vele verschillende modellen kunststof kozijnen, zowel vaste ramen als draai kiepramen en combinaties daarvan. Ook voor kunststof deuren, aluminium deurpanelen en montage materialen kunt u terecht bij KozijnenBestellen.nl. Naast dit specifieke model kunststof kozijn bieden we nog een aantal andere opties, waaronder: