30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Draaikiep raam met twee vaste ramen


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1500mm tot 3500mm
  • Hoogte: 700mm tot 1800mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kozijn bestaat uit één draaikiep raam met aan weerszijden een vast raam. Standaard wordt het draaikiep raam met twee vaste ramen verdeeld in drie gelijke vakken. Wilt u een andere verdeling van de drie vakken? Geef dit bij uw bestelling dan aan ons door in het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Linker raam   N.v.t. N.v.t.
Draaikiep raam midden      
Rechter raam   N.v.t. N.v.t.
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Op zoek naar een draai kiepraam met twee vaste ramen?

Bij KozijnenBestellen.nl, uw beste bron voor hoogwaardige kunststof kozijnen vindt u een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen, waaronder ons praktische draai kiepraam met twee vaste ramen. Met behulp van onze kozijnenconfigurator heeft u de vrijheid om uw nieuwe kozijnen naar wens aan te passen. Binnen een handomdraai ziet u de prijs van het draai kiepraam met twee vaste ramen, nadat u de afmetingen, profiel en verbinding, kleur, extra opties en het type glas heeft gekozen.

De perfecte afmetingen voor uw draai kiepraam met twee vaste ramen

Bij ons kunt u zelf de afmetingen van het draai kiepraam en de twee vaste ramen bepalen. Dankzij duidelijke inmeetinstructies kunt u eenvoudig de exacte maten vaststellen. Vul deze maten in onze kozijnenconfigurator in. Het draai kiepraam met twee vaste ramen heeft een minimale breedte van 1500 mm en hoogte van 700 mm en een maximale afmeting van 3500 mm bij 1800 mm. De ingevulde afmetingen gelden voor het totale kozijn, dat vervolgens wordt verdeeld in een draai kiepraam en twee vaste ramen. Mocht u een andere verdeling wensen, dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld!

Verbindingen op maat: Kies wat bij u past

Bij het samenstellen van uw draai kiepraam met twee vaste ramen heeft u keuze uit verschillende soorten verbindingen. U kunt kiezen voor een klassieke verstekgezaagde verbinding, die een traditionele uitstraling geeft en een ambachtelijk karakter heeft. Voor wie juist meer hecht aan moderne productietechnieken en duurzaamheid, is er de optie van de HVL verbinding. Bij het maken van uw keuze is het belangrijk om te bedenken waarvoor u het raam wilt gebruiken en welke stijl het beste bij uw huis en persoonlijke smaak past.

Standaard geleverd met een stijlvol verdiept profiel

Onze kunststof kozijnen, inclusief het draai kiepraam met twee vaste ramen, worden standaard geleverd met een verdiept profiel. Dit fraaie kenmerk zorgt ervoor dat het raamoppervlak iets verzonken ligt in het kozijn, wat een subtiel en elegant schaduweffect creëert. Deze extra dimensie voegt een vleugje klasse toe aan het ontwerp en geeft het raam een eigentijdse uitstraling.