30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 500mm tot 1500mm
  • Hoogte: 500mm tot 1000mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kunststof kozijn bevat een valraam. Het raam kan aan de bovenzijde van het kozijn naar binnen worden geopend. Het valraam kan dus kiepen, zoals een draai-kiepraam dat ook kan (zonder te draaien). U kunt gemakkelijk zelf de afmetingen van het valraam invullen in de calculator. Ook bepaalt u zelf de kleur van het kozijn en het draaiende deel van het valraam. Wilt u graag ventilatieroosters of een inzethor aan het valraam toevoegen? Ook dat geeft u gemakkelijk aan.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Valraam      
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Valraam in kunststof kozijn: maatwerk bij Kozijnen Bestellen

Bent u op zoek naar een kunststof kozijn met een valraam? Uw zoektocht eindigt hier! Bij Kozijnen Bestellen zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kunststof kozijnen met valramen. Onze producten zijn gemaakt met behulp van de beste kunststof profielen van Schüco, de marktleider in kunststof kozijnen.

Valraam, slim en functioneel

Dit kunststof kozijn bevat een valraam dat aan de bovenzijde van het kozijn naar binnen geopend kan worden. Het valraam kan kiepen, net zoals een draai-kiepraam, zonder dat u het hele raam hoeft te draaien. Dit zorgt voor optimale ventilatiemogelijkheden en gemak.

Maatwerk valraam naar uw wensen

Bij Kozijnen Bestellen streven we ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt eenvoudig de afmetingen van het valraam naar wens invullen in onze handige calculator. Daarnaast heeft u volledige controle over de kleur van zowel het kozijn als het draaiende deel van het valraam. Zo kunt u het kozijn perfect afstemmen op uw interieur en exterieur.

Extra opties voor uw comfort

Wilt u graag ventilatieroosters toevoegen voor een nog betere luchtstroom? Of overweegt u een inzethor om insecten buiten te houden? Bij Kozijnen Bestellen kunt u al deze opties eenvoudig aangeven, zodat uw kunststof kozijn met valraam aan al uw wensen voldoet.

Kies voor Kozijnen Bestellen en ontdek de perfecte oplossing voor uw project. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Vertrouw op onze expertise en de uitstekende Schüco profielen voor duurzame en functionele kunststof kozijnen met valramen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan!