30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1100mm tot 2000mm
  • Hoogte: 700mm tot 2200mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Een stolpraam is een raam dat bestaat uit twee draaiende delen, die op elkaar aansluiten zonder middenstijl. De ramen van dit stolpraam openen naar binnen, waarbij het rechter raam ook naar binnen kan kiepen. U bepaalt gemakkelijk zelf de afmetingen van het stolpraam, door onze configurator in te vullen. Ook kiest u de kleuren van het kozijn en of u ventilatieroosters en/of inzethorren wilt toevoegen.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden
Linker raam    
Rechter raam    
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Kunststof stolpraam bestellen?

Stolpramen bestaan uit twee bewegende delen, die op elkaar aansluiten zonder middenstijl. U kunt een stolpraam op verschillende manieren openen en door deze veelzijdigheid is het raam ontzettend praktisch. Kunststof stolpramen hebben nog vele andere voordelen. Denkt u bijvoorbeeld aan de isolaardewaarde; kunststof stolpramen bieden uitstekende isolatie en houden de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Hierdoor profiteert u van lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat. Wilt u een kunststof stopraam bestellen, dan kunt u dat gemakkelijk via onze webshop doen. U vult de gewenste afmetingen van het stolpraam in onze configurator in en berekent daarmee gemakkelijk de prijs van uw nieuwe kunststof stolpraam. Ook hebt u keuze uit verschillende kleuren stolpramen.

Levensduur van kunststof stolpramen

Eén van de vele voordelen van kunststof stolpramen is de lange levensduur. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige kunststof profielen van Schüco - marktleider op het gebied van kunststof profielen - kunnen we garanderen van onze kunststof stolpramen, net als onze andere kunststof kozijnen, lang meegaan. U ontvangt dan ook standaard 10 jaar garantie op al onze kunststof kozijnen. 

Kunststof stolpramen onderhouden

Kunststof stolpramen zijn gemakkelijk te onderhouden. In tegenstelling tot houten stolpramen, hebben kunststof stolpramen relatief weinig onderhoud nodig. Vaak beperkt het onderhoud zich tot enkel een paar schoonmaakhandelingen, die u gemakkelijk zelf kunt doen. 

Kosten van kunststof stolpramen

De kosten van kunststof stolpramen zijn afhankelijk van diverse factoren. Een ieder van deze factoren kunt u in onze configurator bepalen, waaronder:

  • De grootte van het stolpraam. De prijs van een stolpraam is onder andere afhankelijk van de grootte van het kozijn. Een stolpraam van KozijnenBestellen.nl heeft een minimale grootte van 1100 mm x 700 mm en een maximale grootte van 1800 mm x 2000 mm. 
  • De afwerking van de draaiende delen van het stolpraam. Het draaiende gedeelte van het stolpraam vindt u grofweg in twee uitvoeringen: glad of met houtnerf. In beide gevallen hebt u verschillende opties voor de kleur. Kiest u voor een draaiend deel in houtnerf, dan betaalt u daarvoor een kleine meerprijs, die u direct in de kozijnen configurator kunt zien.
  • Ventilatieroosters. Wilt u ventilatieroosters aan uw stolpraam toevoegen? Dan kunt u dit aangeven in de kozijnen configurator. Per centimeter ventilatierooster betaalt u ongeveer een euro. De kosten worden direct inzichtelijk gemaakt.
  • Inzethor. Wilt u een inzethor aan uw stolpraam toevoegen? Dan kunt u dat gemakkelijk aangeven in de kozijnen configurator, waarna u direct de nieuwe prijs van het stolpraam ziet.
  • Roeden. Indien u gordijnroeden aan uw stolpraam wilt toevoegen, dan kunt u dat aangeven in de kozijnenconfigurator. Hiervoor betaalt u een aanvullend bedrag, dat direct zichtbaar wordt gemaakt.