30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Stolpraam met bovenlicht


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1000mm tot 1900mm
  • Hoogte: 1200mm tot 2300mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Een stolpraam is een raam dat bestaat uit twee draaiende delen, die op elkaar aansluiten zonder middenstijl. De ramen van dit stolpraam openen naar binnen, waarbij het rechter raam ook naar binnen kan kiepen. Boven het stolpraam bevindt zich een bovenlichtje. U bepaalt gemakkelijk zelf de afmetingen van het stolpraam, door onze configurator in te vullen. Ook kiest u de kleuren van het kozijn en of u ventilatieroosters en/of inzethorren wilt toevoegen. 

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden
Bovenlicht   N.v.t.
Linker raam    
Rechter raam    
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Stolpraam met bovenlicht, maatwerk van Kozijnen Bestellen

Bent u op zoek naar stolpramen met bovenlicht? Zoek niet verder! Bij Kozijnen Bestellen zijn we gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit kunststof raam- en deurkozijnen, en ons stolpraam met bovenlicht is geen uitzondering. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kunststof profielen van Schüco, marktleider op het gebied van kunststof kozijnen, kunnen wij u maatwerkoplossingen bieden die aan al uw wensen voldoen.

Stolpramen: De perfecte keuze voor uw woning

Een stolpraam is een raam dat bestaat uit twee draaiende delen die naadloos op elkaar aansluiten zonder een hinderlijke middenstijl. Onze stolpramen openen naar binnen, en het rechter raam kan zelfs naar binnen kiepen voor extra ventilatie.

Bovenlichtje, voor extra licht in uw woning

Boven het stolpraam bevindt zich een bovenlichtje dat niet alleen zorgt voor extra lichtinval, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft aan uw woning. Zo kunt u van het beste van beide werelden genieten: ruimte gevuld met natuurlijk licht en een prachtig esthetisch element.

Al onze kunststof kozijnen, maatwerk naar uw wensen

Bij Kozijnen Bestellen begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf de afmetingen van uw stolpraam met bovenlicht te bepalen. Gebruik onze handige configurator om uw specifieke eisen in te voeren. U kunt ook de kleuren van het kozijn kiezen, en zelfs overwegen om ventilatieroosters en/of inzethorren toe te voegen voor extra comfort en functionaliteit.