30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 500mm tot 1200mm
  • Hoogte: 500mm tot 1800mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

In dit kunststof kozijn is een enkel draaikiep raam geplaatst. Het draaikiep raam opent altijd naar binnen toe. Wanneer u een draaikiep raam bestelt, hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf de kleur van het kozijn en het draaideel kiezen; ook kleuren met houtnerf behoren tot de opties. Wilt u een ventilatierooster, roeden of een inzethor bij de draaikiep raam bestellen? Ook dit geeft u gemakkelijk aan in onze kunststof kozijnen configurator.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Draaikiep      
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Op zoek naar een nieuw draai kiepraam?

Bij KozijnenBestellen.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen, waaronder ons hoogwaardige draai kiepraam. Met behulp van onze handige kozijnenconfigurator kunt u zelf bepalen hoe uw nieuwe draai kiepraam eruit zal zien. Door de afmetingen, het profiel, de kleur, extra opties en het type glas te kiezen, krijgt u direct de prijs te zien van het draai kiepraam dat aan uw wensen voldoet.

Bepaal zelf de afmetingen van het draai kiepraam

U heeft de vrijheid om zelf de afmetingen van het draai kiepraam te bepalen. Met behulp van onze meetinstructies kunt u gemakkelijk de exacte maten vaststellen. Vul deze maten in de kozijnenconfigurator in. Het draai kiepraam moet minimaal 500 mm breed en 500 mm hoog zijn, met een maximale afmeting van 1200 mm bij 1800 mm. De door u ingevulde afmetingen gelden voor het gehele kozijn, dat vervolgens wordt verdeeld in een draaigedeelte en een kiepgedeelte. Mocht u een andere verdeling wensen, dan kunt u dit aangeven in de opmerkingen.

Kies tussen een draai- of kiepfunctie

Bij het samenstellen van uw draai kiepraam heeft u de keuze uit twee functies: de draaifunctie en de kiepfunctie. De draaifunctie is handig als u het raam volledig wilt openen voor optimale ventilatie en eenvoudige schoonmaak aan de buitenkant. De kiepfunctie is daarentegen ideaal voor een subtiele luchtcirculatie en extra veiligheid, omdat het raam slechts op een kier kan staan. Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren kunt u de gewenste functie selecteren.

Standaard geleverd met een verdiept profiel

Onze kunststof kozijnen, waaronder het draai kiepraam, worden standaard geleverd met een verdiept profiel. Het verdiepte profiel zorgt voor strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling van het raam. Het draai kiepraam is ontworpen met aandacht voor detail en voldoet aan de hedendaagse stijlvoorkeuren, wat een elegante toevoeging is aan uw woning.

Bij KozijnenBestellen.nl staan we voor maatwerk en kwaliteit. Met ons draai kiepraam bent u verzekerd van een praktische, moderne en stijlvolle oplossing voor uw woning. Neem gerust een kijkje in onze webshop en stel uw ideale draai kiepraam samen!