30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Draaikiep raam met bovenlicht


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 500mm tot 1200mm
  • Hoogte: 1000mm tot 2100mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kunststof kozijn bevat een draaikiep raam met een vastraam erboven. Het draaikiep raam opent altijd naar binnen toe. Bij het configureren van uw draaikiep raam met bovenlicht kunt u kiezen uit verschillende kleuren kunststof, waarbij ook houtnerf een mogelijkheid is. De hoogte van het bovenlichtje kunt u zelf bepalen. Laat dit aan ons weten bij uw bestelling, door gebruik te maken van het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Bovenlicht   N.v.t. N.v.t.
Draaikiep raam      
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Draai kiepraam met bovenlicht nodig?

Op zoek naar hoogwaardige draai kiepramen met bovenlicht? Dan bent u bij KozijnenBestellen.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruime selectie aan kunststof kozijnen, waaronder het draai kiepraam met bovenlicht. Met behulp van onze handige kozijnenconfigurator kunt u zelf de ideale samenstelling van uw nieuwe kozijnen bepalen. Hiermee krijgt u direct de prijs te zien voor het draai kiepraam met bovenlicht, nadat u de gewenste afmetingen, profiel en verbinding, kleur, extra opties en het type glas heeft geselecteerd.

Bepaal zelf de afmetingen van het kiepraam met bovenlicht

U heeft de vrijheid om zelf de afmetingen van het draai kiepraam met bovenlicht te kiezen. Met behulp van onze duidelijke inmeetinstructies kunt u eenvoudig de exacte maten bepalen. Deze maten kunt u vervolgens invullen in de kozijnenconfigurator. Het kozijn moet minimaal 500 mm breed en 1000 mm hoog zijn, met een maximale afmeting van 1200 mm bij 2100 mm. De door u opgegeven afmetingen gelden voor het complete kozijn, dat vervolgens wordt uitgerust met het draai kiepraam en het bovenlicht. Wenst u een andere verdeling dan de standaard indeling? Laat het ons weten in de opmerkingen van uw bestelling!

Verstek of HVL verbinding voor het draai kiepraam met bovenlicht?

Bij het samenstellen van uw draai kiepraam met bovenlicht heeft u de keuze uit twee soorten verbindingen: de verstekgezaagde verbinding of de HVL verbinding. Het maken van deze keuze is afhankelijk van diverse factoren. De verstekgezaagde verbinding geeft uw raam een traditionele uitstraling en een ambachtelijk karakter. Aan de andere kant biedt de HVL verbinding moderne productietechnieken en duurzaamheid. Het beoogde gebruik van het raam, uw huisstijl en persoonlijke voorkeuren spelen ook een rol bij deze beslissing.

Standaard geleverd met een verdiept profiel

Alle kunststof kozijnen, inclusief het draai kiepraam met bovenlicht, worden standaard geleverd met een verdiept profiel. Dit verdiepte profiel is een belangrijk kenmerk van al onze kunststof kozijnen en zorgt voor een elegante schaduwwerking. Het raamoppervlak ligt iets verzonken in het kozijn, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling en een subtiele touch van stijl toevoegt aan het ontwerp van uw raam.