30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Draaikiep raam met bovenlicht en vast raam


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1500mm tot 3500mm
  • Hoogte: 1500mm tot 2100mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kozijn bestaat uit een draaikiep raam met een bovenlichtje en een vast raam. Hoe u de vakken graag wilt verdelen, kunt u aan ons doorgeven bij uw bestelling, door middel van het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Raam links boven   N.v.t. N.v.t.
Draaikiep raam links onder      
Groot raam rechts   N.v.t. N.v.t.
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Op zoek naar een draaikiep raam met bovenlicht en vast raam?

Verken perfecte kunststof kozijnen op KozijnenBestellen.nl. Bekijk onze diverse collectie in de webshop, inclusief het draaikiep raam met bovenlicht en vastraam. Pas het aan met de kozijnenconfigurator: kies afmetingen, profiel, kleur, extra's en glas, en zie gelijk de prijs.

Kies zelf de afmetingen voor uw draaikiep raam met bovenlicht en vast raam

Pas de maten van het draaikiep raam met bovenlicht en vast raam naar wens aan. Volg onze meetgids voor precisie en voer maten in via de kozijnenconfigurator. Kozijn min. 1500 mm breed x 1500 mm hoog, max. 3500 mm x 2100 mm. Deze maten gelden voor het volledige kozijn, verdeeld in vijf secties. Andere indeling? Vermeld het in opmerkingen.

Selecteer uw gewenste verbindingstype voor het draaikiep raam met bovenlicht en vast raam

Bij het personaliseren van uw draaikiep raam met bovenlicht en vaste raam heeft u de keuze tussen twee verbindingstypes: de verstekgezaagde verbinding en de HVL (Hout Verbinding Look) verbinding. Uw keuze wordt bepaald door factoren zoals het gewenste uiterlijk (klassiek of modern) en het beoogde gebruik, naast persoonlijke voorkeuren. De verstekgezaagde verbinding creëert een klassiek uiterlijk, terwijl de HVL-verbinding moderne productiemethoden en duurzaamheid omarmt.

Levering met verdiept profiel

Al onze kunststof kozijnen worden standaard voorzien van een verdiept profiel, inclusief het draaikiep raam met bovenlicht en vaste raam. Het bijzondere aan dit profiel is dat het subtiel spelende schaduweffecten genereert door een lichte verlaging van het raamoppervlak ten opzichte van het kozijn. Dit geeft het raamontwerp een geraffineerde diepte en een eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit bij moderne stijlen.

Bepaal zelf het type glas voor uw draaikiep raam met bovenlicht en vast raam

Bij het aanpassen van uw draaikiep raam met bovenlicht en vast raam heeft u de keuze tussen twee soorten glas: helder HR++ glas en triple glas. Beide glassoorten bieden uitstekende thermische isolatie. Het verschil ligt in het feit dat triple glas, zoals de naam al aangeeft, bestaat uit drie glasplaten. Dit resulteert in een nog betere isolatie dan bij helder HR++ glas, dat opgebouwd is uit twee glasplaten. Niettemin kan HR++ glas handiger zijn voor bepaalde projecten vanwege zijn tweedelige glasstructuur.