30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Draaikiep raam met 3-delig vast glas


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 2200mm tot 4000mm
  • Hoogte: 1500mm tot 2300mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit kozijn bestaat uit een vast raam, een draaikiep raam met bovenlicht en nog een vast raam. Standaard wordt het draaikiep raam met 3-delig vast glas geleverd met drie gelijke vakken. Wilt u een andere verdeling van de drie vakken? Geef dit bij uw bestelling dan aan ons door in het opmerkingenveld.

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Ventilatieroosters en horren
Raam:Inc. ventilatie rooster Inc. inzethor Aantal roeden Positie kruk
Linker raam   N.v.t. N.v.t.
Midden raam boven   N.v.t. N.v.t.
Draaikiep raam midden onder      
Rechter raam   N.v.t. N.v.t.
Stap 5: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Opzoek naar een draaikiep raam met driedelig vast glas?

Ontdek uw ideale kunststof kozijnen op KozijnenBestellen.nl. Blader door onze ruime keuze aan kunststof kozijnen in de webshop, waaronder het draaikiep raam met driedelig vast glas. Gebruik onze kozijnenconfigurator om uw nieuwe raam aan te passen: selecteer afmetingen, profiel, kleur, extra opties en glastype voor directe prijsweergave.

Bepaal zelf de afmetingen van een draaikiep raam met driedelig vast glas

Pas de afmetingen van het draaikiepraam met driedelig vast glas aan naar uw wens. Gebruik onze meetinstructies om nauwkeurige maten te bepalen, in te voeren via de kozijnenconfigurator. Het kozijn moet minimaal 2200 mm breed en 1500 mm hoog zijn, maximaal 4000 mm x 2300 mm. Deze maten zijn voor het gehele kozijn, dat in vijf delen wordt verdeeld. Andere verdeling? Laat het ons weten in de opmerkingen.

Kies zelf uw verbindingstype voor uw draaikiep raam met driedelig vast glas

Bij het aanpassen van uw draaikiep raam met driedelig vast glas heeft u de optie om te kiezen uit twee verbindingsmethoden: de verstekgezaagde verbinding en de HVL (Hout Verbinding Look) verbinding. Welke u kiest, hangt af van diverse aspecten, zoals het gewenste raamontwerp en of u neigt naar een klassieke dan wel moderne uitstraling. Voor een meer traditioneel uiterlijk is de verstekgezaagde verbinding ideaal, terwijl de HVL-verbinding moderne productietechnieken gebruikt en duurzaamheid benadrukt. Uw uiteindelijke keuze wordt mede gevormd door het beoogde gebruik, de raamstijl en uw persoonlijke voorkeuren.

Standaard levering met een verdiept profiel

Al onze kunststof kozijnen, inclusief het draaikiep raam met driedelig vast glas, worden standaard geleverd met een verdiept profiel. Dit bijzondere profiel zorgt voor subtiele schaduweffecten doordat het raamoppervlak lichtjes verzonken is in het kozijn. Hierdoor krijgt het raamontwerp een geraffineerde dimensie en een eigentijdse uitstraling die uitstekend past bij hedendaagse stijlen.

Kies zelf het type glas voor uw draaikiep raam met driedelig vast glas

Bij het aanpassen van uw draaikiep raam met driedelig vast glas heeft u de keuze uit twee glassoorten: helder HR++ glas en triple glas. Beide staan garant voor uitstekende thermische isolatie. Triple glas, bestaande uit drie platen, biedt nog betere isolatie dan tweedelig HR++ glas. Desondanks kan HR++ glas handiger zijn voor bepaalde projecten vanwege de eenvoudige tweelaagse structuur.