30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie

Draaikiep ramen

Al onze kunststof kozijnen, dus ook uw nieuwe draaikiep ramen, worden van topkwaliteit kunststof profielen van Schüco gemaakt. Deze kwalitatief hoogwaardige kunststof profielen zorgen ervoor dat uw draaikiep ramen een luxe uitstraling hebben en minstens 50 jaar mee gaan. De isolatiewaarden van de kunststof kozijnen zorgen ervoor dat uw draaikiep ramen goed geïsoleerd zijn, zowel voor geluid als temperatuur.

Kies hieronder uw gewenste model:

Draaikiep raam
Draaikiep raam met 3-delig vast glas
Draaikiep raam met bovenlicht
Draaikiep raam met bovenlicht en vast raam
Draaikiep raam met twee vaste ramen
Draaikiep raam met vast raam
Stolpraam
Stolpraam met bovenlicht
Twee draaikiep ramen
Twee draaikiep ramen met bovenlicht en vast raam
Twee draaikiep ramen met vast raam
Twee vaste ramen met twee draaikiep ramen
Valraam

Kunststof draaikiep ramen bestellen

Wanneer uw kozijnen aan vervanging toe zijn, overweegt u vast kunststof kozijnen te bestellen. Kiest u voor kunststof kozijnen, dan hebt u keuze uit verschillende soorten vaste ramen, draaikiep ramen en combinaties van beide. We hebben al enkele indelingen voor kunststof draaikiep ramen voor u op een rijtje gezet. Bij kozijnenbestellen.nl stelt u gemakkelijk zelf uw draaikiep raam samen. U bepaalt zelf de afmetingen, kleuren van het kozijn en eventuele ventilatieroosters, inzethorren en roeden. 

Verschillende voordelen van draaikiep ramen

Draaikiepramen zijn tegenwoordig ontzettend populair en dat begrijpen we heel goed. Dit type raam is heel veelzijdig, komt in verschillende modellen en is behoorlijk praktisch. Doordat draaikiepramen zo zijn ontworpen om in verschillende richtingen te openen, kunt u zelf kiezen hoeveel lucht u de ruimte in wilt laten stromen. Draaikiep ramen hebben in het algemeen twee verschillende kiepstanden; een ventilatiestand en volledig opengekiept. Daarnaast kunnen de meeste draaikiepramen volledig opengedraaid worden, op 180 graden. 

Onderhoudsarm kunststof draaikiep raam

Een kunststof draaikiep raam is onderhoudsarm. Ze zijn eenvoudig te reinigen, doordat draaikiep ramen altijd naar binnen toe worden geopend. Zo kunt u de binnen- en buitenzijde van het raam gemakkelijk schoonmaken. Ook de kunststof profielen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig, enkel een sopje om het kozijn te reinigen.

Draaikiep raam modellen

Bij kozijnenbestellen.nl vindt u verschillende draaikiep raam modellen. Zo bepaalt u zelf welk type draaikiep raam u wilt bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Inzethorren voor draaikiep ramen

Om het comfort van een draaikiep raam te verhogen kunt u ervoor kiezen om een inzethor bij uw draaikiep raam te bestellen. Een inzethor plaatst u gemakkelijk aan de buitenzijde van het raam. Hierdoor kunt u het draaikiep raam vrij blijven gebruiken, zonder dat u last hebt van insecten in uw woning. De inzethor kunt u eenvoudig plaatsen en verwijderen, bijvoorbeeld om de hor schoon te maken. U bestelt gemakkelijk een inzethor bij uw draaikiepraam, door deze toe te voegen bij het configureren van het draaikiep raam.

Materiaal draaikiep raam

Al onze kozijnen, dus ook onze draaikiep ramen, worden van hoogwaardig kunststof gemaakt. Kozijnenbestellen.nl werkt uitsluitend met kunststof profielen van Schüco, marktleider op het gebied van kunststof kozijnen profielen. Uw nieuwe draaikiep ramen worden vervolgens in onze eigen fabriek gemaakt, aan de hand van de door u ingevulde specificaties. 

Uw draaikiep raam zelf opmeten en monteren

U kunt zelf gemakkelijk de maten van uw nieuwe kozijnen opmeten. Die maten vult u gemakkelijk in in onze configurator. Aan de hand van uw afmetingen wordt de prijs bepaald. Zo hebt u duidelijk overzicht van de kosten van uw nieuwe draaikiep ramen en andere kunststof kozijnen. Lees hier hoe u gemakkelijk zelf uw kunststof kozijnen kunt inmeten. Komt u er toch niet helemaal zelf uit? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze inmeetservice.

Wat kost een draaikiep raam?

De kosten van draaikiep ramen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

  • De grootte van het kozijn: hoe groot is het totale kozijn en hoe groot zijn de draaibare delen? Bij kozijnenbestellen.nl hebt u keuze uit verschillende combinaties van draaikiep ramen en vaste ramen.
  • De afwerking van het materiaal: bestelt u het draaibare deel in een gladde afwerking of in houtnerf? Dit heeft invloed op de prijs van het draaikiep raam.
  • Ventilatieroosters: voegt u ventilatieroosters aan het draaikiep raam toe? Dan betaalt u hiervoor een meerprijs. U kunt ongeveer uitgaan van €1,- per centimeter ventilatierooster.
  • Inzethorren: wilt u graag een inzethor toevoegen? Dan betaalt u hiervoor een aanvullend bedrag.
  • Roeden: wilt u gordijnroeden aan uw draaikiep raam toevoegen? Dan betaalt u hiervoor een aanvullend bedrag.

Alle bovenstaande opties kunt u gemakkelijk toevoegen in onze kozijnenconfigurator. De prijs van het draaikiep raam wordt direct voor u berekend; zo weet u precies wat het door u geconfigureerde draaikiep raam zal gaan kosten.