30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 800mm tot 1200mm
  • Hoogte: 1900mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit model is een naar buiten draaiende achterdeur met een raam. Met onze handige configurator vult u zelf gemakkelijk de maten van het kozijn in, bepaalt u de kleur van het kozijn en de kleur van de achterdeur. 

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Kunststof achterdeur: Maatwerk bij KozijnenBestellen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kunststof achterdeur die perfect past bij uw wensen en specificaties? Bij KozijnenBestellen begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw kunststof achterdeur volledig te configureren met behulp van onze handige kunststof kozijnen configurator. Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen van onze op maat gemaakte kunststof achterdeuren.

Maatwerk voor uw achterdeur

Bij KozijnenBestellen heeft u volledige controle over de afmetingen van uw kunststof achterdeur. U kunt kiezen voor een minimale breedte van 800 mm tot een maximale breedte van 1200 mm en een minimale hoogte van 1900 mm tot een maximale hoogte van 2400 mm. Dit zorgt ervoor dat uw achterdeur perfect past bij de afmetingen van uw woning.

Verbindingsopties en kleurkeuze van de kunststof achterdeur

Bij KozijnenBestellen heeft u de keuze tussen verstek- of HVL-verbindingen, waardoor u de stijl van uw achterdeur kunt aanpassen aan uw voorkeur. Daarnaast kunt u de kleur van het kozijn en het draaideel volledig aanpassen aan uw interieur en exterieur. Kies uit glad creme, glad wit, houtnerf groen, houtnerf staal blauw, houtnerf wijnrood, of houtnerf antraciet voor een naadloze integratie in uw huis.

Met het juiste glas in uw kunststof achterdeur houdt u kou buiten de deur

Onze kunststof achterdeuren zijn verkrijgbaar met verschillende glasopties, waaronder HR++ dubbel glas, HR+++ Triple glas, Chinchilla glas en Satinato (melkglas). Deze opties bieden u niet alleen uitstekende isolatie, maar ook privacy, afhankelijk van uw behoeften.

Daarom bestelt u een kunststof achterdeur bij KozijnenBestellen

KozijnenBestellen heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige kunststof kozijnen en kunststof deuren. We werken uitsluitend met Schüco profielen, marktleider op het gebied van kunststof profielen, om u de beste kwaliteit te bieden. Daarom bieden we ook 10 jaar garantie op al onze kunststof achterdeuren.