30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Binnendraaiende achterdeur


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 800mm tot 1100mm
  • Hoogte: 1900mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Deze binnendraaiende achterdeur bestaat uit een kunststof deurkozijn met glas. Met onze handige kozijnenconfigurator bepaalt u gemakkelijk zelf de afmetingen, kleuren, verbindingen en het type glas. Ontdek alle mogelijkheden!

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Ontdek de perfecte binnendraaiende kunststof achterdeur bij KozijnenBestellen

Bent u op zoek naar een binnendraaiende kunststof achterdeur op maat? Bij KozijnenBestellen hebben we precies wat u nodig heeft. Met onze handige kunststof kozijnen configurator kunt u uw achterdeur volledig aanpassen aan uw wensen en specificaties.

Volledig aanpasbare binnendraaiende kunststof achterdeuren

Bij KozijnenBestellen geloven we in maatwerk. Daarom bieden we u een scala aan opties om uw binnendraaiende kunststof achterdeur aan te passen. U kunt de breedte kiezen, variërend van een minimale breedte van 800mm tot een indrukwekkende maximale breedte van 11000mm. De hoogte is evenzo aanpasbaar, met een minimale hoogte van 1900mm tot een royale maximale hoogte van 2400mm.

Verbindingsmogelijkheden: van verstek tot HVL

Bij de keuze van uw binnendraaiende kunststof achterdeur heeft u de optie om te kiezen tussen verstek of HVL-verbinding, zodat u de stijl kunt vinden die het beste bij uw huis past.

Kleurvariaties, kunststof binnendraaiende achterdeuren in moderne kleuren

Geef uw deur karakter met kleur! U heeft de mogelijkheid om zowel de kleur van het kozijn als het draaideel te kiezen. Kies uit glad creme, glad wit, houtnerf groen, houtnerf staal blauw, houtnerf wijnrood, of houtnerf antraciet om uw deur aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

Glasopties

De keuze van het glas is ook aan u. Kies uit HR++ dubbel glas, HR+++ Triple glas, Chinchilla glas, of Satinato (melkglas) om te voldoen aan uw energie-efficiëntie- en privacybehoeften.

Waarom bestelt u een binnendraaiende kunststof achterdeur KozijnenBestellen?

Met meer dan 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen en kunststof deuren, bieden wij topkwaliteit en deskundigheid. Wij werken uitsluitend met Schüco profielen, marktleider op het gebied van kunststof profielen, en bieden 10 jaar garantie op onze kunststof achterdeuren. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, kies KozijnenBestellen voor uw binnendraaiende kunststof achterdeur.