30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie
Terug naar het categorie overzicht

Achterdeur met zijlicht


Foto voorbeelden
(klik op de foto voor vergroting)
 
Afmetingen:
  • Breedte: 1300mm tot 2000mm
  • Hoogte: 1900mm tot 2400mm
 
Prijs (p/s) met deze kleuren en afmetingen:
€ ---,-- Incl. BTW.
 
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving:

Dit model bestaat uit een naar buiten draaiende achterdeur, met een zijlicht. Het raam aan de zijde van de deur bestaat uit een vast raam met een borstwering. U kunt zelf de maten van de deur invullen in onze handige calculator. Geeft u in het opmerkingenveld van uw bestelling aan hoe de verdeling tussen de deur en het zijlicht moet zijn. 

 
Configureer hier uw kozijn:
Geef hieronder de gewenste afmetingen, verbindingen, kleuren en roosters aan. De prijs past zich automatisch aan op basis van de ingevoerde gegevens. Klik vervolgens op "Toevoegen aan uw wensenlijst" om het product in deze configuratie te bestellen.
Stap 1: Afmetingen
Stap 2: Profiel en verbinding
Onze kozijnen worden standaard afgeleverd met aanslag, en een Schüco verdiept profiel.

Wilt u een ander profiel, of een kozijn zonder aanslag? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stap 3: Kleuren
Geef hieronder de gewenste kleuren aan, wilt u het kozijn graag in een andere kleur bestellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleur van het kozijn:
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Glad creme
 
(RAL9001)
Glad wit
 
(RAL9016)
Houtnerf groen
 
(RAL6009)
Houtnerf staal blauw
 
(RAL5011)
Houtnerf wijnrood
 
(RAL3005)
Houtnerf antraciet
 
(RAL7016)
Stap 4: Type glas
Prijs per stuk in deze configuratie:
€ ---,--

Kunststof achterdeur met zijlicht: uw maatwerk bij KozijnenBestellen

Bent u op zoek naar de perfecte kunststof achterdeur met zijlicht voor uw woning? Zoek niet verder! Bij KozijnenBestellen begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we u de mogelijkheid om uw deur helemaal naar wens te configureren met behulp van onze kunststof kozijnen configurator. Hier zijn enkele van de opties waaruit u kunt kiezen:

Afmetingen op maat

Bij KozijnenBestellen heeft u de vrijheid om de afmetingen van uw kunststof achterdeur met zijlicht aan te passen aan uw behoeften. U kunt kiezen voor een minimale breedte van 1300 mm tot een maximale breedte van 2000 mm, en een minimale hoogte van 1900 mm tot een maximale hoogte van 2400 mm. Zo krijgt u een deur die perfect in uw huis past.

Kunststof deuren inmeten kunt u zelf!

Verbindingen op maat

U heeft de keuze tussen verstek of HVL-verbinding voor uw kunststof achterdeur met zijlicht. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de stijl van de deur aan te passen aan uw voorkeur en de esthetiek van uw huis.

Kleurkeuze

Personaliseer uw deur met kleur! U kunt kiezen uit glad creme of glad wit voor het kozijn en verschillende opties voor het draaideel, waaronder glad creme, glad wit, houtnerf groen, houtnerf staal blauw, houtnerf wijnrood, en houtnerf antraciet. Zo kunt u uw deur perfect afstemmen op de stijl van uw woning.

Glasopties

Kies het type glas dat aan uw behoeften voldoet. Onze opties omvatten HR++ dubbel glas, HR+++ Triple glas, Chinchilla glas, of Satinato (melkglas). Elk glas heeft zijn eigen voordelen, van energie-efficiëntie tot privacy.

Waarom kiest u voor een achterdeur met zijlicht van KozijnenBestellen?

Met 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen en kunststof deuren kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij werken uitsluitend met Schüco profielen, marktleider op het gebied van kunststof profielen, wat betekent dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Bovendien bieden wij 10 jaar garantie op al onze kunststof achterdeuren. Kies voor KozijnenBestellen en ontdek de perfecte kunststof achterdeur met zijlicht voor uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!