Deuren

Kies hieronder uw gewenste model:

Staat uw model er niet bij ?  Mail uw wensen en wij maken een aanbieding voor u.

Alle deuren zij standaard voorzien van een DTS onderdorpel, automaat sloten en kerntrek beveiliging.

Achterdeur
Achterdeur met zijlicht
Binnendraaiende achterdeur
Binnendraaiende stolpdeuren
Binnendraaiende stolpdeuren met bovenlicht
Buitendraaiende stolpdeuren
Kunststof voordeur met bovenlicht
Kunststof voordeur met zijlicht
Moderne voordeur
Oud Hollandse voordeur
Voordeur
Voordeur met 2 zijlichten

Kunststof deur bestellen?

Is uw oude voordeur of achterdeur aan vervanging toe? Overweeg dan een kunststof deur! U bestelt gemakkelijk een nieuwe kunststof voordeur of kunststof achterdeur bij KozijnenBestellen.nl! U kiest een model dat u aanspreekt en bepaalt zelf de afmeting en de kleur van uw nieuwe kozijnen. U hebt keuze uit 12 verschillende standaard modellen kunststof deuren, maar ook andere modellen behoren tot de mogelijkheid.

Welke type kunststof deuren zijn er?

KozijnenBestellen.nl biedt een ruim assortiment kunststof voordeuren en kunststof achterdeuren, maar ook kunststof stolpdeuren (openslaande deuren) behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kunststof schuifpuien bestellen. Of u nu een jaren '30 woning hebt en een Oud-Hollandse voordeur zoekt, of juist een moderne voordeur voor uw nieuwbouwwoning wilt bestellen: er is voor ieder wat wils. 

Hoe bestel ik nieuwe kunststof deuren?

Kunststof deuren bestellen bij KozijnenBestellen is ontzettend makkelijk. De eerste stap is het opmeten van het te vervangen deurkozijn. U kunt gemakkelijk zelf uw kozijnen inmeten of dit overlaten aan onze inmeters. Met die afmetingen kunt u aan de slag in onze webshop! Kies het model deur dat u aanspreekt en vul de maten van het deurkozijn in. Kies vervolgens de kleuren van het kozijn en de deur. U hebt keuze uit twee verschillende kleuren voor het kozijn en zes kleuren voor de deur. U ziet direct de prijs van uw nieuwe kunststof deur en kunt deze toevoegen aan uw winkelmandje. Zo makkelijk is het!