30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie

Kunststof Kozijnen

Bij kozijnenbestellen.nl bestelt u snel en eenvoudig al uw kunststof kozijnen, helemaal voor u op maat gemaakt. Dankzij onze handige kunststof kozijnen configurator berekent u direct de prijs van uw nieuwe kunststof kozijnen. U kunt gemakkelijk zelf de afmetingen van de kozijnen invullen. Kies daarna de gewenste kleuren, roosters en roeden. Vervolgens plaatst u de kunststof kozijnen in uw winkelwagen en kunt u de kunststof kozijnen direct bestellen.

Waar bent u naar op zoek?

Vaste ramen
Draaikiep ramen

Kunststof kozijnen op maat bestellen

Bij kozijnenbestellen.nl zijn we ontzettende fan van kunststof kozijnen. Kozijnen van kunststof vragen vrijwel geen onderhoud, hoeven niet geschilderd te worden en gaan een leven lang mee. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen ervoor om hun oude houten kozijnen te vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. 

Meer dan 30 jaar ervaring met kunststof kozijnen

Kozijnenbestellen.nl heeft meer dan 30 jaar ervaring met het fabriceren van topkwaliteit kunststof kozijnen. Dat is één van de vele redenen waarom wij u een topkwaliteit product kunnen bieden. Daarnaast werken wij met de kunststof profielen van Schüco - marktleider op het gebied van kunststof kozijnen profielen. En dankzij grootschalige inkoop kunnen we de kunststof kozijnen ook nog eens goedkoper aanbieden dan de concurrent. 

10 jaar garantie op al onze kunststof kozijnen

U wilt er natuurlijk van overtuigd zijn dat u een topkwaliteit product koopt. Daarom ontvangt u op al onze kunststof kozijnen, of dit nu vaste ramen, draaikiep ramen of kunststof deuren zijn, standaard 10 jaar garantie. Die garantie geldt voor het kunststof en het glas. Op het beslag ontvangt u 5 jaar garantie.

Levering van kunststof kozijnen in heel Nederland

Bestelt u uw nieuwe kunststof kozijnen bij kozijnenbestellen.nl, dan leveren wij de kozijnen op iedere plek in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien u dat wenst, kunt u de kunststof kozijnen ook afhalen op onze productielocatie in Nieuwe Pekela.

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij KozijnenBestellen.nl bestelt u gemakkelijk verschillende soorten kunststof kozijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: