30 jaar ervaring
Geleverd waar je wilt
Schüco profielen
10 jaar garantie

Kunststof deuren

Al onze kunststof deuren worden gemaakt voor topkwaliteit kunststof profielen van Schüco. Dankzij onze topkwaliteit kunststof hebben uw nieuwe kunststof deuren een hoogwaardige uitstraling, gaan ze minimaal 50 jaar mee, zijn ze goed geïsoleerd tegen kou en geluid. Ten slotte zijn ze, dankzij de staalconstructie aan de binnenkant, inbraakwerend.

Staat uw model er niet bij? Neem dan contact met ons op. Alle deuren zijn standaard voorzien van een DTS onderdorpel, automaat sloten en kerntrekbeveiliging.

Kies hieronder uw gewenste model:

Achterdeur
Achterdeur met zijlicht
Binnendraaiende achterdeur
Binnendraaiende stolpdeuren
Binnendraaiende stolpdeuren met bovenlicht
Buitendraaiende stolpdeuren
Kunststof voordeur met bovenlicht
Kunststof voordeur met zijlicht
Voordeur
Voordeur met 2 zijlichten
Voordeur met dubbel zijlicht links
Voordeur met dubbel zijlicht rechts

Kunststof deur bestellen?

Is uw oude voordeur of achterdeur aan vervanging toe? Overweeg dan een kunststof deur! U bestelt gemakkelijk een nieuwe kunststof voordeur of kunststof achterdeur bij kozijnenbestellen.nl! U kiest een model dat u aanspreekt en bepaalt zelf de afmeting en de kleur van uw nieuwe kozijnen. U hebt keuze uit 12 verschillende standaard modellen kunststof deuren, maar ook andere modellen behoren tot de mogelijkheid.

Welke typen kunststof deuren zijn er?

Kozijnenbestellen.nl biedt een ruim assortiment kunststof voordeuren en kunststof achterdeuren, maar ook kunststof stolpdeuren (openslaande deuren) behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kunststof schuifpuien bestellen. Of u nu een jaren '30 woning hebt en een Oud-Hollandse voordeur zoekt, of juist een moderne voordeur voor uw nieuwbouwwoning wilt bestellen: er is voor ieder wat wils. 

Hoe bestel ik nieuwe kunststof deuren?

Kunststof deuren bestellen bij kozijnenbestellen.nl is ontzettend makkelijk. De eerste stap is het opmeten van het te vervangen deurkozijn. U kunt gemakkelijk zelf uw kozijnen inmeten of dit overlaten aan onze inmeters. Met die afmetingen kunt u aan de slag in onze webshop! Kies het model deur dat u aanspreekt en vul de maten van het deurkozijn in. Kies vervolgens de kleuren van het kozijn en de deur. U hebt keuze uit twee verschillende kleuren voor het kozijn en zes kleuren voor de deur. U ziet direct de prijs van uw nieuwe kunststof deur en kunt deze toevoegen aan uw winkelmandje. Zo makkelijk is het!

Technische informatie kunststof deuren

De kunststof deuren van kozijnenbestellen.nl worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Wij werken standaard met de profielen van Schüco, marktleider op het gebied van kunststof profielen. In onze eigen fabriek wordt uw nieuwe kunststof deur door ons gefabriceerd. Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles kunnen we daarom een topproduct garanderen. Wanneer u een kunststof deur bij kozijnenbestellen.nl bestelt, voorzien wij deze standaard van een DTS onderdorpel, automaat sloten en kerntrekbeveiliging. Lees meer over ons product.