0597 - 671 114

Kunstof kozijnen

Kunstof kozijnen worden niet alleen bij nieuwe woningen toegepast. Ook bij renovatie of uitbreiding van de bestaande woningen, kantoor of bedrijfspand zijn kunstof kozijnen gewoon geworden. De verschillende soorten kunststof profielen, kleuren en vormen creëren een veelzijdig toepassingsgebied. Er is altijd wel een passend profiel voor het betreffende pand te vinden.

Voor elk woningtype zijn kunstof kozijnen op maat te leveren. Keus is er ook nog voor een vlak of verdiept profiel passend bij een traditionele of meer moderne bouwstijl. Naast de ruime keus in toepassingen bieden kozijnen van kunstof nog een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen. Kunstof kozijnen zijn namelijk warmte- en geluidsisolerend.

Door interne staalverwerking zijn kunstof kozijnen ook inbraakwerend. Ze hebben een gegarandeerde lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. De verschillende kleuren of zelfs afwerking met houtnerffolie maken dat het kozijn van kunstof op iedere individuele wens kan worden afgestemd.

 
Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Er is nog geen afbeelding geplaatst.

Meer informatie over kunstof kozijnen? Laat ons contact met u opnemen.