0597 - 671 114

Kozijnprofielen

Kunststof kozijnen zijn er voor elk type woning. Traditionele bouw, modern of romantisch uitstraling, maar ook geschikt bij renovatie of als vervanging van bijvoorbeeld slechte kozijnen. De verschillende kozijnprofielen: modern, afgevlakt, verdiept zonder of met aanslag of plat geven vorm aan de aanblik van de gevel.

De 3- of 5-kamer technologie van de kozijnprofielen zorgen voor een optimale geluids- of warmte-isolatie. Het brede kleurenspectrum van de kozijnprofielen maakt bijna iedere persoonlijke kleurenwens mogelijk. De lasprocedé van de kozijnprofielen verbindt zo mogelijk deuren tot iedere gewenste venstervorm. Geïntegreerde staalverwerkingen maken de kozijnprofielen extra stevig en stabiel en daardoor betrouwbaar en zelfs inbraakwerend.

Het elegante design, de kleur- en vormkeuze en licht- en kleurechtheid geven gestalte aan de duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit van de kozijnprofielen. Tel daarbij de isolerende werking en het onderhoudsgemak bij op en de keus voor een kunststof kozijn opgebouwd uit kozijnprofielen is een goede optie voor iedere woning.

 
Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Er is nog geen afbeelding geplaatst.

Meer informatie over kozijnprofielen? Laat ons contact met u opnemen.