0597 - 671 114

Kozijnen fabriek

De laatste jaren wordt er meer en meer voor kunststof kozijnen gekozen. Door de hoge isolatiewaarde, lange levensduur en de kwaliteit-prijsverhouding zijn kunststof raamkozijnen tegenwoordig populairder dan houten- of aluminiumkozijnen. Een kozijnen fabriek levert naast kwaliteit en maatwerk een scala aan toepassingsmogelijkheden.

Rechtstreeks van de kozijnen fabriek zijn de milieuvriendelijke en op maat gemaakte kozijnen onderhoudsvrij, zo mogelijk op kleur gebracht, en klaar om te worden gemonteerd.

De innovatieve geproduceerde kunststof kozijnen van de kozijnen fabriek brengen het energie neutraal wonen dichterbij. Dit past bij de principes met betrekking tot het zogenaamde 'passief bouwen'. In Nederland staat het passief bouwen nog behoorlijk in de kinderschoenen. In Duitsland is dat al veel verder ontwikkeld. Thermisch comfortabel, goede kwaliteit van de binnenlucht en laag energieverbruik zijn daar voorbeelden van.

De kozijnen fabriek speelt met de productie van haar hoogstaande kwaliteitskozijnen met hoge isolatiewaarde in op deze principes.

 
Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Er is nog geen afbeelding geplaatst.

Meer informatie over kozijnen fabriek? Laat ons contact met u opnemen.