0597 - 671 114

Kozijndetails

Een mooi en goed verzorgd aanzicht, dat wil men graag als er naar het eigen huis gekeken wordt. Kozijnen en kozijndetails bepalen voor een groot deel het karakter en de uitstraling van de woning, het kantoor of gebouw.

Hout was jaren hét materiaal dat werd toegepast als het om uitstraling en vooral ook kleur ging. Kunststof kozijnen van hoogwaardig en gekleurde kunststofprofielen hebben de toepassing met hout behoorlijk verdrongen. Samen met andere kozijndetails van de milieu- en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen maken deze tegenwoordig tot beste keus.

Voordelen of ook wel kozijndetails van kunststof raamkozijnen zijn bijvoorbeeld de optimale bescherming tegen weersomstandigheden zoals wind, regen en zon, maar ook het verminderde energieverbruik. Goede scharnieren, de wijze van montage en het hang- en sluitwerk zijn kozijndetails die de inbraakwering positief beïnvloeden.

Een Politiekeurmerk op de kunststof kozijnen kan dan zelfs korting op verzekeringen bieden. De investering en jarenlange garantie geven mogelijk een waardeverhoging aan de woning. Kleur, vorm (draai, kiep, val of vast) en functionaliteit zijn tevens kozijndetails voor een mooi en goed verzorgd aangezicht.

 

Meer informatie over kozijndetails? Laat ons contact met u opnemen.