0597 - 671 114

Kozijn montage

Bij vervanging, vernieuwing of uitbreiding van kozijnen zijn niet alleen de keuze van het materiaal (kunststof, aluminium, hout of polynorm), de kleur , de aantallen en de afmeting van belang. Een juiste kozijn montage bepaalt uiteindelijk de uitstraling en het comfort van de nieuwe kozijnen en ramen.

Kozijn montage kan men het beste door een gespecialiseerd en gecertificeerd vakman laten doen. Het gaat veelal om een behoorlijke investering die door verkeerde kozijn montage voor veel ellende kan zorgen. Een goed advies en gedegen kozijn montage garandeert jarenlang plezier van de nieuwe kunststof kozijnen.

Naast de kozijn montage is de afwerking van het nieuwe kunststof raamkozijn eveneens een belangrijk aspect om aandacht aan te besteden. Een plint of een hoeklijst, een vensterbank binnen tot de raamdorpelstenen aan de buitenzijde zijn verschillende varianten van een afwerking passend bij de bouwstijl van het pand. Perfecte kozijn montage en een mooie afwerking van kunststof kozijnen geven onderhoudsvriendelijk en milieubewust woongenot.

 

Meer informatie over kozijn montage? Laat ons contact met u opnemen.