0597 - 671 114

F.A.Q.

Het model van mijn bestaande kozijn staat er niet bij. Kan ik ook afwijkende modellen bestellen?

Ja. Als het model van uw bestaande kozijn er niet tussen staat, kunt u contact met ons opnemen of een mail sturen met het door u getekend model. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte.


Ik wil graag de kozijnen met houtnerf, kan dat?

Ja hoor, dat kan. Als u de kozijnen met houtnerf wilt, kunt u dit appart aangeven.


Draaien de deuren altijd naar binnen open?

Nee, dat hoeft niet. Zo draaien achterdeuren meestal naar buiten open. Wilt u naar buiten draaiende deuren, dan is dit geen probleem.


Hoe zit het met garantie?

Er zit standaard tien jaar garantie op de kunststof kozijnen en glas. Op beslag zit standaard vijf jaar garantie. Als de kunststof kozijnen door ons worden geplaatst, zit er ook garantie op de montage.


Moet ik de kozijnen in de was zetten?

Nee, dat hoeft niet. Alleen als u een moeilijk verwijderbare vlek heeft kunt u was gebruiken. Om de kozijnen netjes en schoon te houden is het voldoende om ze even mee te nemen als u uw ramen lapt. LET OP: maak kunststof kozijnen nooit met een schuurmiddel schoon, want dit geeft krassen.


In welke richting kan een draai-kiepraam het beste draaien?

Normaal adviseren wij altijd het raam of de deur naar een muur te laten draaien. Als dit niet uitmaakt, kijken wij altijd of u links- of rechtshandig bent. Voor optimaal bedieningsgemak adviseren wij rechtshandigen de kruk links te zetten. En andersom.


Hoe kunt u de kunststof kozijnen zo gunstig aanbieden?

Wij kunnen de kunststof kozijnen zo gunstig aanbieden omdat wij grootschalig inkopen. Daarmee bedongen wij een hoge korting, waarvan u als klant profiteert.


Moet ik ook een aanbetaling doen?

Op de website doet u een aanbetaling van tien procent over het totaalbedrag. Dit gebeurt veilig en snel via iDeal. De resterende negentig dient u te voldoen voor of op moment van levering. Dit kan contant of door te pinnen.