0597 - 671 114

Duitse kozijnen

Hoogwaardig PVC is de grondstof van de kunststof kozijnen. De vele verschillende pvc- profielen die op de Nederlandse markt zijn, worden grotendeels in Duitsland gemaakt. Deze zogenaamde Duitse kozijnen voldoen aan alle Nederlandse en Europese kwaliteitsnormen.

De ontwikkeling van de Duitse kozijnen richt zich vooral in op de veranderde vraag van mensen wat betreft het gebruik en het milieu. Het onderhoud, de isolatiewaarde en de levensduur spelen een grote rol bij de productie van de Duitse kozijnen. De fabrieken die de in Duitsland geproduceerde Duitse kozijnen levert zijn allen ISO gecertificeerde bedrijven. Dat wil zeggen dat ze door onafhankelijke instanties zijn gekeurd en gecertificeerd.

Het keurmerk garandeert de hoge kwaliteit van de Duitse kozijnen met daarin verwerkt de hedendaagse normen en eisen wat betreft milieu en veiligheid. Voor welk kozijn men ook kiest de regel- en wetgeving in Nederland en Europa maken mogelijke verschillen tussen Nederlandse en Duitse kozijnen ongedaan.

 
Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Er is nog geen afbeelding geplaatst.

Meer informatie over duitse kozijnen? Laat ons contact met u opnemen.