0597 - 671 114

Dubbel glas prijzen

Bij nieuwe kunststof raamkozijnen hoort ook nieuw glas. Veelal wordt er dan op dubbelglas over gestapt. Dubbel glas prijzen zijn op te vragen via een offerte. U moet bij de dubbel glas prijzen wel rekening houden met de afmetingen van het glas en het aantal ramen waarin het glas gebruikt gaat worden.

Een enkel raam, verschillende deuren of een volledige glazen pui maken nogal een verschil. Maar ook het soort glas; gelaagd, HR beglazing, zonwerend of zelfs gefigureerd bepalen de dubbel glas prijzen. Ook de dikte van het glas is van invloed op de dubbel glas prijzen. In de offerte kunt u ook vragen of het inclusief of exclusief montage is.

Door de isolerende werking van het dubbele glas bespaart u echter op de energiekosten en die zijn dan in het totale plaatje van de dubbel glas prijzen weer weg te strepen. Om tot een juiste afweging te komen met een goede inschatting van de kosten is een offerte de eerste stap om duidelijkheid te krijgen over de te verwachten investering. Een mogelijke glas- of isolatiesubsidie van de gemeente kan de totale dubbel glas prijzen nog doen verminderen.